Una saludable i profitosa agenda per encetar el 2018
19 diciembre
A les acaballes de l’any, sempre aprofitem per fer ‘els darrers’ (el darrer cafè, el darrer sopar plegats, la darrera copa...) i comencem la llista amb els nous propòsits per encetar el nou any.
Un dels meus és menjar més saludablement. En tots els seus aspectes: per tenir una millor salut, per triar productes on es prioritzi la qualitat i per portar un millor control dels àpats per no caure en el plat fàcil, repetitiu i car.
L’agenda que ha elaborat la periodista especialitzada en alimentació Núria Coll, juntament amb la nutricionista Martina Ferrer i l’equip d’Ets el que menges, serà de gran ajuda: amb les saboroses il·lustracions de Juliet Pomes, trobem menús a cada inici de mes, informació de productes segons l’època de l’any, trucs i consells cada setmana, curiositats mensuals...
La millor manera d’arribar al 2018 pensant: ‘aquest serà el primer àpat saludable de l’any!’.
◆ Título: Agenda 2018. Ets el que menges
◆ Autor: Diversos autors
◆ Editorial: Zahorí Books
◆ Año: 2017
◆ Páginas: 150
◆ Precio: 15 €
◆ ISBN: 9788494713576
0 comentarios