Una saludable i profitosa agenda per encetar el 2018

19 diciembre




A les acaballes de l’any, sempre aprofitem per fer ‘els darrers’ (el darrer cafè, el darrer sopar plegats, la darrera copa...) i comencem la llista amb els nous propòsits per encetar el nou any. 

Un dels meus és menjar més saludablement. En tots els seus aspectes: per tenir una millor salut, per triar productes on es prioritzi la qualitat i per portar un millor control dels àpats per no caure en el plat fàcil, repetitiu i car. 

L’agenda que ha elaborat la periodista especialitzada en alimentació Núria Coll, juntament amb la nutricionista Martina Ferrer i l’equip d’Ets el que menges, serà de gran ajuda: amb les saboroses il·lustracions de Juliet Pomes, trobem menús a cada inici de mes, informació de productes segons l’època de l’any, trucs i consells cada setmana, curiositats mensuals... 

La millor manera d’arribar al 2018 pensant: ‘aquest serà el primer àpat saludable de l’any!’. 



◆ Título: Agenda 2018. Ets el que menges 
Autor: Diversos autors 
Editorial: Zahorí Books 
Año: 2017 
Páginas: 150 
Precio: 15 € 
ISBN: 9788494713576 



You Might Also Like

0 comentarios