Les postres del millor reboster del món, a casa!

08 noviembre




Tinc una bona amiga a Girona que no va parar fins que va trobar un dia el Jordi (sí, sí: el Jordi Roca!) per la ciutat i li va demanar que em signés el llibre que em volia regalar. Així que ara tinc un gran llibre de receptes de postres signat pel millor reboster del món! :)

Plats sorprenents per enllestir un gran àpat com el flam de crustacis o el torró de fetge d’ànec; d’altres més aromàtics i florals com el suflé de roses i pètals caramel·litzats o el recuit, préssec i flor de taronger; uns de més balsàmics com la infusió d’hibisc amb maduixots i pebre o el saltat de fruits vermells i granissat de sangria; o potser els més vistosos, com el sol ponent o la cromologia verda; o els més dolços, com la nou de Brasil, mango i xocolata blanca o el llet, cacau, avellanes i sucre... o els més gelats, el ben segur és que amb aquestes postres triomfareu! 



Título:  Dolces sensacions 
Autor: Jordi Roca 
Editorial: Ara Llibres 
Año: 2007 
Páginas: 106 
Precio: 28,45 € 
ISBN: 9788496767430




You Might Also Like

0 comentarios