Les postres del millor reboster del món, a casa!
08 noviembre
Tinc una bona amiga a Girona que no va parar fins que va trobar un dia el Jordi (sí, sí: el Jordi Roca!) per la ciutat i li va demanar que em signés el llibre que em volia regalar. Així que ara tinc un gran llibre de receptes de postres signat pel millor reboster del món! :)
Plats sorprenents per enllestir un gran àpat com el flam de crustacis o el torró de fetge d’ànec; d’altres més aromàtics i florals com el suflé de roses i pètals caramel·litzats o el recuit, préssec i flor de taronger; uns de més balsàmics com la infusió d’hibisc amb maduixots i pebre o el saltat de fruits vermells i granissat de sangria; o potser els més vistosos, com el sol ponent o la cromologia verda; o els més dolços, com la nou de Brasil, mango i xocolata blanca o el llet, cacau, avellanes i sucre... o els més gelats, el ben segur és que amb aquestes postres triomfareu!
◆ Título: Dolces sensacions
◆ Autor: Jordi Roca
◆ Editorial: Ara Llibres
◆ Año: 2007
◆ Páginas: 106
◆ Precio: 28,45 €
◆ ISBN: 9788496767430
0 comentarios