El receptari brutal d’un xef amb passió... i rock’n’roll!

10 abril



Un dels xefs catalans més coneguts de la petita pantalla i que desperta més passions (amb el permís d’en Jordi Cruz) és, sens dubte, Marc Ribas, el cuiner de ‘Cuines’ i presentador de ‘Joc de cartes’, de TV3. Llicenciat en Belles Arts, va començar a l’hostaleria per guanyar diners... i ràpidament la cuina el va atrapar.
Un xef que demostra passió per la seva feina i pel menjar, ens presenta el seu primer llibre, titulat  amb una de les seves expressions més reconegudes. 

‘Brutal’ amaga deliciosos ‘entrants, ous i tot terrenys’, unes sopes, pastes i arrossos per llepar-se els dits, uns plats de peix que respecten un producte tan delicat, una secció de carn clàssica redimensionada amb el seu toc de rock’n’roll. 

Receptes ben estructurades i ben explicades amb una fotografia que bé voldries fer-li una queixalada a la pàgina!


◆ Título: Brutal
◆ Autor: Marc Ribas
◆ Editorial: Cossetània edicions
◆ Año: 2018
◆ Páginas: 160
◆ Precio: 18,90€
◆ ISBN: 9788490347140



You Might Also Like

0 comentarios